Peru Reizen

de unieke  tour van inkapacha vanaf Nederland

Choquequirao, Cusco,en Apurimac

cauchi nazca  peru

https://www.youtube.com/watch?v=Tg7tDQLUbqM

 

 

Eko-Reizen als de Inka’s

Van 16 set vertrekken wij voor de 9ste keer op Eko-reis naar Peru voor 28  dagen. We gaan op reis met een klein gezelschap. Ga jij ook mee?

De reis vereist een goede voorbereiding van de deelnemers. Om te kunnen deelnemen aan deze ecorondreis volg je een aantal voorlichtingsbijeenkomsten. De eerste voorlichtingsbijeenkomst betreft een algemene kennismaking, waarin de intentie van de reis en de projecten wordt duidelijk gemaakt. Heb je na de eerste avond de intentie om mee te gaan dan kun je, nog vrijblijvend, inschrijven voor de vervolgavond. Hierin wordt dieper ingegaan op details van de reis en het betreffende project.

Besluit je na de tweede avond om mee te gaan, dan sturen wij je een boekingsbevestiging en voorwaarden van deze reis. Om definitief in te schrijven dien je de boekingsbevestiging ondertekend terug te sturen. Hiermee bevestig je deelname aan het programma en aanvaard je de voorwaarden. Op dat moment komt er een overeenkomst tussen jou en Taklla-Inkary tot stand.

Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 mensen. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Tenslotte volgt er een voorbereidingscursus van twee dagdelen met alle mensen die definitief hebben ingeschreven. Hierin wordt aandacht besteed aan de sociale, mentale, fysieke en spirituele kant van de reis. Het is noodzakelijk voor de voorbereiding van de ecorondreis dat alle deelnemers de twee onderdelen van de cursus hebben doorlopen.

Eko-reis Peru Highlights

  • Bezoek voor gezondheidscontrole aan EHBOafdeling bij posta medic
  • Huur en verzorging/begeleiders van de paarden
  • Huur en verzorging/lokale begeleiders
  • Huur van het keukenteam
  • Reisleiding en tevens aanspreekpunt voor alle voorkomende  Quechua en Spaans gedurende hele reis
  • Eventueel een vervanger indien de reisleiding zelf door onverwachte gebeurtenissen niet meer verder mee kan reizen
  • https://www.youtube.com/watch?v=gabWfdAQXPk

 

Nieuwe 7

Wandelen in de Andes

 

 

Meld je aan:

Heb je zin om met InkaPacha mee te gaan naar Peru? Vul dan dit formulier in om alvast een plaats te reserveren.  voor 2018 vertrekken wij voor de 9ste keer op Eco-reis naar Peru voor 28 dagen. We gaan op reis met een klein gezelschap. Meld je daarom op tijd aan via het contactformulier.

Familie Reizen

21 dagen PERU
AMAZONAS voor gezinnen met ( kinderen 9 plus )
Een fantastische 7 dagen in Amazonas en haar omgeving.Een onderneming van de gebied ecotoerisme die in de lokale bevolking biedt te openen. Een zeer duurzaam model.
Het personeel is professioneel en zeer gastvrij. De kamers zijn onberispelijk en er zijn de beste nachtrusten onder de klamboes. Het geluid van de jungle is onvergetelijk. Het eten is vers, meestal lokaal geteeld en smakelijk. en altijd veel fruit, groenten en altijd vegetarische en algemeen gezonde opties. Er is water, thee, koffie en fruit beschikbaar tussen de maaltijden. De bar is ook beschikbaar. De gidsen zijn allemaal zeer goed geïnformeerd en enthousiast. Ze zijn vooral lokale,inheemse mensen die opgegroeid zijn in de omgeving. Ze nemen er bijzonder trots op te uitleggen over het bos, de dieren en planten, haar toekomst en haar bescherming,een tour naar een lokale boerderij en een bezoek aan een lokale curandero ( shaman). De gids bevelen wij aan.
en Amazonas

https://www.youtube.com/watch?v=YX1dd-4ocWo

Wij starten Brussel Lima vlieg 12.00 uur
Lima iquitos vlieg 2.00 uur
Iquitos NAUTA varen met klein schip 3 dagen
Pacaya samiria verblijf 2 dagen
Pacaya samiria Iquitos varen 1 dag
Iquitos Lima Cusco vlieg 2.00 plus 1.00 uur Cuzco
CUSCO Raqchi 4 .00 uur bus 2 dagen
Cusco valle sagrado en Machupicchu
Vliegen CUSCO LIMA LIMA BRUSSEL

21 dagen Peru 3250,00

Kaart van Peru