Muzikale documentaire Peru Inka

Connected to Earth DVD + Audio CD

Degroep Apu Inkapacha stelt er prijs op ,Dat de aanduiding ”INDIANEN” OF” INDIGENUS  ,INDIAAS ” niet wordt gebruikt wegens DISCRIMINATOIR ERVAREN   wij noemen zelf al RUNAS  of QESWUAS

Connected to Earth bevat originele, nooit eerder vertoonde beelden van de oude rituelen, tradities en cultuur van de hedendaagse nazaten van de Inca’s, die zichzelf de Runa’s noemen en niet gerelateerd zijn de Amerikaanse Indianen zoals vaak ten onrechte wordt verondersteld.

Een volk dat niet danst of zingt is een volk dat niet leeft

https://www.gigstarter.nl?ref=35a9b9e209dd0a24

Eerbetoon aan de Inkacultuur 

Connected to Earth combineert uniek beeldmateriaal van de Runa’s uit het Andesgebergte van Peru, Bolivië en Ecuador met muziek en dans gebaseerd op de culturele tradities van de Quechua, Aymara en Mestisos.

Een antwoord op The Inconvenient Truth

Connected to Earth is een eerbetoon aan de Inkacultuur en Peru en is tevens een reactie op de veelbesproken film ‘The Inconvenient Truth’ van Al Gore. Waar het Westen zich druk maakt om Moeder Aarde en zich afvraagt, hoe wij haar zo goed mogelijk kunnen behouden, geeft deze documentaire een duidelijk beeld van het gedachtegoed van de Inka’s. Want wanneer we net als de Inka’s evenveel respect hadden gehad voor de drie elementen, aarde, water en de zon, was het met Moeder Aarde wellicht niet zover misgegaan.

Gesproken talen DVD: Nederlands, Engels, Quechua, Spaans
Speelduur: DVD 60 min + Audio CD 60 min
Producent: Taklla Inkary, 2008

Bestel de DVD + Audio CD (€20,-)

Wil je de Connected to Earth DVD + Audio CD bestellen? Vul dit formulier in en maak €20,- over

naar NL 55 ABNA 0252241959  t.n.v Taklla Inkary te Tiel. Zodra we je betaling hebben ontvangen, krijg je de set toegestuurd.

Email: peru@inkapacha.nl