Di-rect boeken

Muziekoptredens akoestisch of versterkt. Cultureel, Entertainment. Boek een kleurrijk optreden voor uw feest of fiësta! Zuid-Amerikaanse muziek en Latin dans en Spaans. Onze muziek is geschikt voor ieder restaurant, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen. Solo, duo,trio of groep met danseressen.

Bedankt Beau voor de fantastische avond! Voor wie er live bij wil zijn in de Ziggo Dome? Goed nieuws! Er zijn een aantal extra eersterangs kaarten vrijgekomen! Kijk snel voor de laatste kaarten op: www.delamasbackerinaction.nl

Geplaatst door De Lama's Backer in Action op Vrijdag 20 september 2019

Muziek sample: Encanto

Apu InkaPacha - Encanto

Meer van onze muziek vind je op SoundCloud

TV-Optreden bij Jack Spijkerman op RTL

Apu-Inkapacha-Echt-Waar-tv

Klik op de afbeelding om de video te bekijken op de website van RTL

TV-Optreden bij uitreiking Televizierring de Lama's

apu_inkapacha_lamas

TV-optreden bij de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring 2006 voor het winnende BNN-programma De Lama's.

ENTERTAINMENT – muziek  Apu-inkapacha TARIEVEN 2019  LATIN MUZIEK -  Mensen in beweging brengen, zodat het publiek onmogelijk stil kan blijven zitten bij een optreden van APU-INKAPACHA De tarieven zijn exclusief muziekversterker en zonder repetities op locatie.
muzikanten/ dansers Commercieel Inclusief repetities Particulier of Restaurants Cultureel 0f stichting
1  solo € 250 ,= korting In overleg In overleg korting
2  groep   pp korting in overleg in overleg
Bovenstaande tarieven zijn exclusief 9% BTW en exclusief reiskosten. en gelden voor een voorstelling van 2 x 45 minuten  minuten binnen een dagdeel van vier uur.
Reiskosten: Bij 1 of 2 artiesten wordt gereisd met het openbaar vervoer. De reiskosten zijn gebaseerd op reguliere tarieven voor het reizen met een NS-Voordeelurenkaart. Bij 3 of meer artiesten worden de reiskosten op basis van eigen vervoer met auto berekend vanaf Utrecht Centraal Station:  € 0,45 ct/km. NB: Laat het me weten als uw budget het niet toelaat of stuur en voorstelt.
Betalingswijzes: Betaling vooraf wordt geprefereerd, na ontvangst van factuur en IPV-verklaring: - Betaling per bank, of - Contant na afloop van het optreden   Alma Inkary                 Tel.= 06-42089772                     Email:peru@inkapacha.nl                                                                                   
Archief foto's muziekoptredens Apu InkaPacha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA