Altijd gedroomd van vliegen over het Andes gebergte, de uitgestrekte oerwouden van de Amazone en de Nazca lines, maar er nooit aan toegekomen? Het is nu mogelijk met onze comfortabele eko-reizen op maat. Deze goedverzorgde reis is voor minimaal twee en maximaal zes personen. De bestemmingen worden in overleg met uzelf samengesteld, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan gezondheidseisen en veiligheid.

De reizen op maat zijn afgestemd op de reiziger met individuele en speciale wensen en eisen, zoals bijvoorbeeld speciale huwelijksreisarrangementen, gepensioneerden reizen (55+), gezinsreizen en arrangementen voor mensen met een lichte handicap.

Bestemmingen

Aankomst is altijd in Lima daarna verder naar b.v.; Ica (Nasca-lijnen), Arequipa (Colca Canyon), Puno (Titicacameer), Cusco (Machu Picchu), Huaraz (gletsjers van Huascaran, 6.900m) Cajamarca (Baños del Inca), Iquitos, (Amazone) en vele andere bestemmingen.

Voor de geïnteresseerde reiziger is het ook mogelijk om bepaalde plaatsen met een bijzondere en speciale energetische kwaliteit te bezoeken zoals b.v.; Tipon, Raqchi, Macchu Picchu, Marcahuasi, Chavin, Titicacameer, Canon de Tinajari en andere plaatsen.

Ook is het mogelijk om op traditionele wijze kennis te maken met alternatieve geneeswijzen, ceremonies, geneeskrachtige (heet)waterbronnen, etc.

De maatwerk eko-reis wordt volledig in overleg met u samengesteld.

Begeleiding

De reis wordt begeleid door een gids die volledig Nederlands, Spaans en Engels beheerst en beschikt over een rijke kennis van de lokale cultuur. Daarnaast bieden wij lokale gidsen, privéchauffeur en indien gewenst medisch personeel.

Accommodaties

Accommodaties worden besproken naar gelang de wensen van de klant en kunnen verzorgd worden in 3/4 of 5 sterren hotels (incl. ontbijt), loges (in het Amazone oerwoud) en spa’s.

Alle accommodaties voldoen aan de hoogste eisen van comfort en service. Voor mensen die vanwege gezondheid bijzondere aandacht nodig hebben is speciale aandacht mogelijk.

Vervoersmiddelen

Wij hebben voor u een aantal vervoersmiddelen tot onze beschikking; een vliegtuig, auto (4 wheeldrive met airconditioning), privévliegtuig, privébusje (met chauffeur), en eventueel een helikopter.

Eten

Peru beschikt over een uitgebreide traditionele keuken met vele overheerlijke gerechten, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een Europese keuken. Met aangepaste diëeten kan rekening gehouden worden. Tijdens de reis zal over het algemeen het ontbijt in het hotel worden genuttigd en de lunch en het diner in een restaurant naar keuze.

Veiligheid staat voorop

Al onze eko-reizen worden ondersteund door een helikopterreddingsbrigade in het geval van calamiteiten.

Kennismaking en Voorlichting

Voor de serieus geïnteresseerden komt Inkapacha graag persoonlijk bij u thuis voor een uitgebreide kennismaking, voorlichting en een offerte op maat:

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Enquiry Form

Fill in the form below and we will be in touch soon