Informatiedagen

Reisevent 12 november 2023, Utrecht

Inspiratie nodig voor je volgende reis of wil je meer informatie van onze reisexperts? Kom naar ons grote Sawadee Reisevent!

 


Op zondag 12 november is het zover: de 6e editie van het Sawadee Reisevent! Ook dit jaar komen we weer samen in DeFabrique in Utrecht voor een dag vol reisinspiratie. Deze editie belooft weer een mooie dag te worden! Zien we je daar?

Bestel hieronder je gratis tickets:

Wat kun je verwachten?

  • Lezing door Jelle Brandt Corstius
  • Landenpresentaties door onze reisbegeleiders 
  • Lezing door Thomas Erdbrink
  • Reisinformatiemarkt
  • En meer…

Gastlezingen

Ook dit jaar hebben we weer twee bijzondere gastsprekers uitgenodigd. Woon bijvoorbeeld een lezing bij van Jelle Brandt Corstius. Deze Ruslandkenner, journalist en programmamaker is onder andere bekend van zijn podcast Voordat de bom valt, waarin hij luisteraars bijpraat over de oorlog in Oekraïne en de situatie in Rusland. Of sluit aan bij een lezing van Thomas Erdbrink. Deze journalist, correspondent en documentairemaker is onder andere bekend van zijn indrukwekkende documentaireseries Onze man in Teheran en Onze man bij de Taliban. Beide gastsprekers hebben veel van de wereld gezien en talloze interessante verhalen te vertellen.

Reisinformatiemarkt

Op de informatiemarkt kun je jouw reisplannen bespreken met onze reisbegeleiders- en experts. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? We helpen je graag! Op de markt vind je kraampjes voor al onze continenten én veel andere leuke reisgerelateerde stands van partners als Intrepid, Thuisvaccinatie.nl en KLM. De perfecte plek om lekker rond te lopen en inspiratie op te doen.

 

Landenpresentaties

Twijfel je tussen verschillende bestemmingen, wil je in de stemming komen voor jouw geboekte reis, of wil je simpelweg inspiratie opdoen? Schrijf je dan in voor de landenpresentaties! Tijdens deze presentaties vertellen onze ervaren en enthousiaste reisbegeleiders je alles over een bestemming en onze reizen daarnaartoe. Ze delen praktische informatie, handige tips én hun eigen ervaringen. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol.

Tafelsessies: Reizigers voor reizigers

Vind je het leuk om ervaren Sawadee-reizigers te ontmoeten? Tijdens het Reisevent zullen er ook reizigers aanwezig zijn die al meerdere reizen met ons hebben gemaakt. Welke landen hebben zij bezocht met Sawadee en wat zijn hun verdere ervaringen? Schuif aan en ze delen graag hun kennis met je.

Wil jij nu alvast in contact komen met andere (toekomstige) Sawadee reizigers? Word dan lid van onze nieuwe Facebook groep!

https://www.sawadee.nl/infodagen/reisevent-2023/