VERS VLEES & SFEERVOLLE OMGEVING

WIE ZIJN WIJ?

Ons Argentijnse specialiteiten restaurant staat in de wijde omgeving bekend om de gastvrijheid en de goede kwaliteit. Vele vaste gasten weten ons gezellige restaurant inmiddels te vinden!

De koks van El Rancho staan garant voor de heerlijkste gerechten. Behalve onze heerlijke, op de grill bereide, vleesgerechten zijn wij ook thuis in vis- en vegetarische gerechten! Alle gerechten worden bovendien vergezeld met lekkere, zelfgemaakte sauzen. Ook de aardappeltjes worden iedere dag weer vers klaargemaakt in ons restaurant. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een lekker mandje brood met kruidenboter van de zaak!
Uiteraard schenken wij heerlijke bijpassende wijnen, waaronder natuurlijk een aantal uitstekende wijnen uit Argentinië.

Ons, met airco uitgeruste, restaurant is sfeervol ingericht met tafels en zachte bankjes, welke bekleed zijn met koeienhuid. Daarnaast beschikt iedere tafel over de nodige privacy!

Op zaterdag is er vaak LIVE muziek. Indien u echter met een grotere groep wil komen is live muziek ook op andere avonden bespreekbaar.

Wij heten U graag welkom in het lekkerste en gezelligste grill-restaurant van Veenendaal en omstreken !

Heerlijk tafelen in een sfeervol ingerichte en met airco gekoelde restaurant. Ons team staat klaar om U een onvergetelijke avond te bezorgen. Elke zaterdag hebben we live muziek. Kijk bij “over ons” om alvast in de stemming te komen. Doordat wij werken met een authentieke houtskool grill komt de smaak van vlees het best tot zijn recht. Ons vlees komt van runderen uit Argentinië waar ze nog wel de ruimte en de kwaliteit van leven hebben zoals de natuur dat voor ogen heeft. Schuif aan en laat U verrassen en verwennen !

Het geheim van de Argentijn? “Hij eet niet alleen, hij geniet”.
https://elranchoveenendaal.nl/over-ons/

Flyer voorkant 1

. InkaPacha is daar om informatie te geven over de eko-reizen naar Peru.